Over MyDjewelArt

Bij MyDjewelArt vind u dieren in pastel, aquarel en acryl. Hierbij maak ik gebruik van verschillende ondergronden als schilders-doek, aquarelpapier, pastelmat en bijvoorbeeld suède karton. Iedere techniek heeft weer zijn eigen specifieke ondergrond.

 


Iets over Mijzelf

Als kind was ik al dol op dieren maar was ook een enorme creatieveling. Graag deed ik van alles met mijn handen en in mijn vrije tijd vond ik het altijd geweldig om te tekenen. Meestal tekende ik dieren of natuur, dit was mijn passie.

Het maakte niet uit wat voor soort dier maar al snel werden het de oer-Hollandse bosdieren als herten en eekhoorns. 

Toch was er 1 diersoort die mij bij het eerste bezoek aan de Apenheul als kind erg aansprak.

Snel werd duidelijk wat mijn lievelingsdier was, ik ging namelijk naar huis met een ringstaartmaki knuffel.

Tot op de dag van vandaag zijn de Lemuren mijn favoriete dieren en ziet u deze ook vaker terug in mijn werken. 

 

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd bezig met mijn twee passies: dieren en creatief bezig zijn. Deze twee passies zijn heel goed samen te voegen door het tekenen en schilderen van dieren! Veel zoek ik de dieren op en fotografeer deze om ze te vereeuwigen op papier of schildersdoek. Bij het maken van mijn schilderijen gebruik ik mijn eigen foto beeldmateriaal. 

Om ook wat meer te weten te komen over verschillende technieken en materialen volg ik ook workshops bij andere kunstenaars. Hierdoor ook verschillende kunstwerken met andere technieken en materialen. Met de techniek die ik op de workshop leer ga ik thuis graag verder.